Om Well Store

Den som öppnar en klädesbutik har givetvis ett stort intresse för kläder och Well Store är en butik med inriktning på mode av hög kvalitet, mode som vi som driver butiken själva med stolthet kan stå för. Om vi ska peka på en viss stil som inspirerar oss så är det brittiskt mode – dess klassiska känsla för stil går aldrig ur tiden.

Mode handlar inte om att köpa «den där blusen» som alla vill ha, i alla fall inte nu för tiden, utan om att ge uttryck för sin egen, unika identitet genom de kläder, skor och accessoarer man bär. De trender som presenteras av modehusen följer människorna, inte tvärtom. Well Store klädesbutik vill erbjuda möjlighet för alla att hitta nytt fräscht innehåll till sin unika garderob och erbjuder därför kläder från ett vasst utbud av designerhus.

När du besöker Well Store möts du av kunnig, serviceinriktad personal som erbjuder den som önskar hjälp med allt från storleksval till smakråd.

Du som bor i Linköping är givetvis välkommen att besöka vår klädesbutik på Klostergatan 24. Vi håller öppet:

  • Tis-fre: 11:00-18:00
  • Lör: 11:00-14:00
  • Sön-mån: STÄNGT

Webbutik

Du som är sugen på att handla hos oss men befinner dig långt från Linköping ska inte misströsta. Well Store driver nu också en webbutik genom www.miinto.se – en samlingssajt för utvalda klädesbutiker. I webbutiken presenteras alla godbitar ur vårt attraktiva sortiment, och du kan i lugn och ro kan göra dina val framför datorn. Inom några dagar har du kläderna hos dig.

Välkommen!


(Lämna tom)